KinderActiviteiten

Waar is de lol
op en rond
Kleintje Zandpol?

 

Een minicamping met maximaal vertier, daar doen we elke dag weer ons best voor bij familiecamping Kleintje Zandpol. Met uiteraard ruim aandacht voor de kids, want zijn díe happy dan zijn de ouders dat ook! Toch? Wil je toch meer weten? Stuur ons dan een mailtje.

Zoek je een camping waar je kunt paardrijden? Op onze camping zelf zijn geen paarden, maar laat onze buren nu een manege zijn… Klik dan hier camping paardrijden voor meer informatie.

Op en rond de camping

Dé Attracties In De Regio

WILDLANDS Adventure
Zoo Emmen

Maak een reis door jungle, savanne en het poolgebied. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef de spannendste avonturen.

Attractiepark
Slagharen

Het Wilde Westen van Nederland ligt in het noordoosten. Word even cowboy of indiaan in meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows.

Plopsa Indoor
Coevorden

Dans in de K3-Disco, spring tussen Dansende Fonteinen, klim in Plops speelboom en bewonder de kunstjes van Bumba in het nostalgische amfitheater!

Drouwenerzand
Attractiepark

Voor weinig geld een compleet dagje uit? Voorbij de toegangspoorten is al het eten en drinken gratis! Vers fruit, diverse belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs.

Vlinderparadijs
Papiliorama

In een stukje tropisch oerwoud fladderen honderden vlinders uit alle delen van de wereld, op zoek naar nectar in de meest exotische bloemen. En rupsen knagen er lustig op los om snel ook zo’n mooie vlinder te worden.

Speelpark Sprookjeshof
Zuidlaren

En dag vol lol voor jong en oud. Zowel indoor als outdoor spelen, klimmen en klauteren of volop genieten in het Sprookjesbos. In dit nostalgische familiepark kan het allemaal.

Zwembad Aquarena
in Emmen

Een spectaculaire 80 meter lange waterglijbaan, een avontuurlijke wildwaterkreek, een spettereiland voor de allerkleintjes… Zwembad Aquarena is zoveel meer dan een zwembad.