Kleintje Paviljoen

Ook op onze minicamping hebben wij een ontmoetingsplek. namelijk ons Kleintje Paviljoen;

Voor de kinderen betekent dit een plek om te spelen, knutselen, lezen, spelletjes spelen of met elkaar een potje tafelvoetbal te spelen. Zelfs met (super)slecht weer draaien we, aan het einde van de middag, hier een film.

Voor de volwassenen is het een plek van aankomst (je kunt het als een soort receptie zien).

 

Hier staat een Nespresso apparaat. Neem je eigen cups mee en je kunt hier je koffie zetten.

Achter de bar in het Paviljoen staat een grote semi professionele koffiezetapparaat. Mocht je graag lekkere koffies willen drinken? Dan kunnen wij dit voor jullie zetten. Denk aan cappuccino’s en latte’s met havermelk. Geef dit bij ons aan en wij zullen dit verzorgen*.

* Wij werken met het principe, neem je eigen bekers / mokken / glazen mee.

 

In het Paviljoen staat een magnetron en een dubbele airfryer , voor als je broodjes wilt afbakken of iets wilt roosteren.

Ook staat hier een vriezer en een koelkast die gebruikt mag worden (wel handig om je naam er even bij te zetten).

 

Een plek waar we in het hoogseizoen elke week barbecues of een borrel organiseren.

 

Wist je dat het Paviljoen altijd geopend is?

De ‘klus-kas’ van Maarten hebben we omgetoverd tot een overdekt terrasje & deels buitenkeuken. Hier staat een kast met spullen die gebruikt mogen worden (extra borden, bestek, pannen, stampers, etc).

Vanaf nu noemen we het de ‘Kas’ en de ‘Kapschuur’, die aan de andere kant van de deur zit. Ook hier kun je heerlijk in het zonnetje zitten. Dit gedeelte kun je ook afhuren voor bijvoorbeeld een verjaardag.