Kamperen & accommodaties

Onze verblijfsmogelijkheden op een rij.

 

Minicamping Kleintje Zandpol is misschien klein van stuk, maar de mogelijkheden zijn zeer divers. Van kampeerplaatsen tot een heuse Studio… we bieden het allemaal. Ontdek hieronder de mogelijkheden.

Staanplaatsen

Staanplaatsen met Elektra

…voor uw eigen tent, camper of caravan. We hebben 12 plaatsen met elektra (6A). En uiteraard voor iedereen een wateraftappunt en heerlijke warme douches.

Kamperen met Veranda

…en daarmee van alle gemakken voorzien. Laat uw eigen voortent maar thuis! U kunt uw camper, caravan en tent direct aan ons compleet ingerichte veranda plaatsen.

Liever een compleet ingerichte caravan?

Accommodaties

De Lotus Belle tent…

… biedt ruimte aan maximaal 4 personen en heeft alles d’rop, d’ran en d’rin voor een onvergetelijk verblijf. Zowel op warme als op koude, natte en winderige dagen.

Hippe KoSa caravans…

… bieden alle comfort die u nodig heeft. We hebben een driepersoons ( the Nugget) en een vierpersoons (CaVlair) caravan, en neemt u voor uw (oudere) kinderen gerust een tentje mee.

Studio Zandpol…

… met alle geneugten van een AirBnB, maar dan wel in uw éigen studio. Onze Studio biedt ruimte aan twee personen, maar een kinderbedje erbij (of een extra tentje in de tuin) is zo geregeld.