Kamperen & accommodaties

Onze verblijfsmogelijkheden op een rij.

 

Minicamping Kleintje Zandpol is misschien klein van stuk, maar de mogelijkheden zijn zeer divers. Van kampeerplaatsen, aangeklede caravans, beetje glamping, tot een heuse Studio… we bieden het allemaal. Ontdek hieronder de mogelijkheden.

Staanplaatsen

Staanplaatsen met Elektra

…voor uw eigen tent, camper of caravan. We hebben 12 plaatsen met elektra (6A). En uiteraard voor iedereen een wateraftappunt en heerlijke warme douches.

Inchecken kan vanaf 14:00 en uitchecken voor 12:00 (op zondag uitzondering als er pony wordt gereden).

Accommodaties

PXL_20230919_182255337.NIGHT~2-min

De Lotus Belle tent…

… Deze prachtige knoflookbol biedt ruimte aan maximaal 4 personen en is van binnen een plaatje om te zien. Vol lichtjes en een houtkachel, is deze tent zowel  op warme als op koude dagen geschikt.

Cavlair -min

Hippe KoSa caravans…

… wil je een kampeerervaring, zonder de last van een eigen caravan? Onze gepimpte caravans zijn zo te betreden en zijn voorzien van een overdekte veranda! We hebben een driepersoons ( the Nugget), een vierpersoons (CaVlair) en een vier- á vijfpersoons (Cottage) caravan, en neemt u voor uw (oudere) kinderen gerust een tentje mee.

IMG20230427134827-min

Studio Zandpol…

… met alle geneugten van een AirBnB, maar dan wel in uw éigen studio. Onze Studio biedt ruimte aan twee personen, maar een kinderbedje erbij (of een extra tentje in de tuin) is zo geregeld.

PXL_20240528_154353814

Drentse Lodge Tent…

… Deze grote safari lodge tent is ideaal voor gezinnen, die net wat meer comfort wensen dan één van onze caravans. Met twee slaapruimtes, een mobiele keuken en een eigen (droog) wc, kan je vakantie niet meer stuk!…