Wie zijn wij

Mogen wij ons
even aan u
voorstellen?

 

Wij zijn Maarten en Trea, trotse ouders van drie heerlijke dochters (Isa, Linde en Livia). Na jaren van hard werken in onze eigen bedrijven besloten we tijdens de corona-periode het roer volledig om te gooien. Maarten ging oude caravans omtoveren tot prachtige, hippe sleurhutjes. En Trea ging stilletjes aan dromen over een minicamping.

 

We hielden allebei al van kamperen, en ook onze kinderen kennen niet anders. Het gevoel van vrijheid, terug naar de basis, de gezelligheid er omheen… We wilden het allemaal graag meegeven aan anderen. En die kans kwam er, want ineens was daar Kleintje Zandpol. Te koop. Dus vertrokken we eind februari 2023, na twintig jaar Amsterdam, richting een nieuw avontuur.

 

Wij zijn Camping Kleintje Zandpol, een sfeervolle en creatieve minicamping, midden in de rust en ruimte van het prachtige Drenthe. Een minicamping waar hard wordt gewerkt om iedereen maximaal te laten genieten. Een familiecamping voor jong en minder jong. Voor thrill seekers en rustzoekers. Een kleine camping met een groot karakter.

IMG20231105154624_inPixio-min