Een Minicamping
Met Een Groot
Karakter.

 

Familiecamping Kleintje Zandpol is een sfeervolle en creatieve camping in Drenthe en ligt tussen Coevorden en Emmen. Klein maar fijn, want aan íedereen is gedacht. Kleintje Zandpol is kindvriendelijk, want er is volop vertier voor de kleintjes, en alle rust en gezelligheid voor de minder kleintjes (ook huisdieren zijn toegestaan). Op vakantie of gewoon een weekendje weg? Bij Kleintje Zandpol maken we er een Big Event van.

Onze verblijfsmogelijkheden op een rij…

IMG-20230603-WA0000 (1)-min

Ruime
staanplaatsen…

…voor uw eigen tent, camper of caravan. We hebben 12 plaatsen met elektra. En uiteraard voor iedereen een wateraftappunt en heerlijke warme douches.

De Lotus
Belle tent…

… biedt ruimte aan vier personen  (+ eventueel een campingbedje) en heeft alles d’rop, d’ran en d’rin voor een onvergetelijk verblijf. Zowel op warme als op koude, natte en winderige dagen.

PXL_20230821_095426004

3 x Hippe
KoSa-caravans…

… bieden alle comfort die u nodig heeft. We hebben een driepersoons ( De Nugget) en een vierpersoons (De CaVlair) en een vijfpersoons caravan  ( De Cottage), en neemt u voor uw (oudere) kinderen gerust een tentje mee.

 

…meer weten over de Kosa caravans? Klik dan hier

IMG20230427134827-min

Studio
Zandpol…

… met alle geneugten van een AirBnB, maar dan wel in uw éigen studio. Onze Studio biedt ruimte aan twee personen, maar een kinderbedje erbij (of een extra tentje in de tuin) is zo geregeld.

Waar is de lol
op en rond
Kleintje Zandpol?

 

Een familiecamping met maximaal vertier, daar doen we elke dag weer ons best voor bij Kleintje Zandpol. Met uiteraard ruim aandacht voor de kids, want zijn díe happy dan zijn de ouders dat ook! Toch?

Volg ons op
Social Media