Aan iedereen gedacht!

Familiecamping Kleintje Zandpol is een sfeervolle en creatieve minicamping in Drenthe, vlakbij camping EmmenĀ  en Coevorden. Klein maar fijn, want aan Ć­edereen is gedacht. Kleintje Zandpol is kindvriendelijke camping, want er is volop vertier voor de kleintjes,Ā en alle rust en gezelligheid voor de minder kleintjes (ook huisdieren zijn toegestaan). Op vakantie of gewoon een weekendje weg? Bij Kleintje Zandpol maken we er een Big Event van.

Onze verblijfsmogelijkheden op een rij…

IMG-20230603-WA0000 (1)-min

Ruime
staanplaatsenā€¦

ā€¦voor uw eigen tent, camper of caravan. We hebben 12 plaatsen met elektra. En uiteraard voor iedereen een wateraftappunt en heerlijke warme douches.

De Lotus
Belle tentā€¦

ā€¦ biedt ruimte aan vier personenĀ  (+ eventueel een campingbedje) en heeft alles dā€™rop, dā€™ran en dā€™rin voor een onvergetelijk verblijf. Zowel op warme als op koude, natte en winderige dagen.

PXL_20230821_095426004

3 x Hippe
KoSa-caravansā€¦

ā€¦ bieden alle comfort die u nodig heeft. We hebben een driepersoons ( De Nugget) en een vierpersoons (De CaVlair) en een vijfpersoons caravanĀ  ( De Cottage), en neemt u voor uw (oudere) kinderen gerust een tentje mee.

IMG20230427134827-min

Studio
Zandpolā€¦

ā€¦ met alle geneugten van een AirBnB, maar dan wel in uw Ć©igen studio. Onze Studio biedt ruimte aan twee personen, maar een kinderbedje erbij (of een extra tentje in de tuin) is zo geregeld.

IMG20240404184704-min

Drentse Lodge
Tentā€¦

ā€¦ met deze safari lodge tent, zit je luxueus te kamperen. Geschikt voor maximaal 4 tot 5 personen. Een mooie grote tent voor de gasten die iets meer wensen.

Waar is de lol
op en rond
Kleintje Zandpol?

 

Een familiecamping met maximaal vertier, daar doen we elke dag weer ons best voor bij Kleintje Zandpol. Met uiteraard ruim aandacht voor de kids, want zijn dĆ­e happy dan zijn de ouders dat ook! Toch?