Pasen 2024

Vrijdag 
Vanaf vrijdag 29 maart is iedereen welkom en tussen 17:00 en 18:00 proosten wij op de opening, terwijl de kinderen marshmallows kunnen roosteren boven het vuur.

Zaterdag

Op zaterdagochtend gaan we paasknutselen! En nee, dit is niet alleen voor de hele kleine kindjes leuk.. Ook de oudere kinderen kunnen naar hartenlusten bezig met hout, bamboe, boormachines en touw.

 

 

In de avond gaat het kampvuur weer aan. Dit keer zullen we niet alleen marshmallows roosteren, er komen nu ook koekjes, chocolade en fruit bij!

Zondag 
Op eerste paasdag organiseren we een paasbrunch. Het buffet zullen we in het paviljoen klaarzetten. Je kunt zelf kiezen of je dit op je kampeerplek, of in het Paviljoen wilt nuttigen. Het buffet zal bestaan uit diverse broodjes, beleg, fruit, eieren, salade en een paassoep op de heksenketel.

 

* Graag voor vrijdag 29 maart aanmelden
* Je neemt je eigen bord, bestek en glas mee
* kosten voor buffet
> 13 jaar  €20 p.p.
3 t/m 12 jaar €8,50
0 t/m 2 jaar gratis

 

Aan het einde van de brunch kunnen we zelfs een ware paashaas verwachten. Deze zal vrolijk rondhuppelen over de camping en gaat paaseitjes met de kinderen zoeken.

 

Om 15:00 kunnen de kinderen (met de familie) een paasspeurtocht gaan doen. Deze zal deels op de camping en deels buiten de camping zijn.
Deze speurtocht ronden we af met warme choco van het kampvuur.

Maandag

Het ponyrijden wordt verschoven van de zondag naar de maandag en om 10:25 vertrekken we richting de manege. Het aanmelden kan tot zaterdagavond en de kosten voor het ponyrijden zijn €12,50 per kind.

De rest van de maandag gaan we rustig aan doen en is de uiterlijke uitchecktijd 16 uur.