Een Minicamping Met Een
Groot Karakter.

 

Familiecamping Kleintje Zandpol is een sfeervolle en creatieve camping  in Drenthe, dat tussen Coevorden en Emmen ligt. Klein maar fijn, want aan íedereen is gedacht. Kleintje Zandpol is kindvriendelijk , want er is volop vertier voor de kleintjes, en alle rust en gezelligheid voor de minder kleintjes. Op vakantie of gewoon een weekendje weg? Bij Kleintje Zandpol maken we er een Big Event van.

Onze verblijfsmogelijkheden op een rij…

Ruime
staanplaatsen…

…voor uw eigen tent, camper of caravan. We hebben 12 plaatsen met elektra. En uiteraard voor iedereen een wateraftappunt en heerlijke warme douches.

De Lotus
Belle tent…

… biedt ruimte aan maximaal 6 personen en heeft alles d’rop, d’ran en d’rin voor een onvergetelijk verblijf. Zowel op warme als op koude, natte en winderige dagen.

Hippe
KoSa-caravans…
(Meer Kosa Caravans zien/)

… bieden alle comfort die u nodig heeft. We hebben een drie- en een vierpersoons caravan, en neemt u voor uw (oudere) kinderen gerust een tentje mee.

Studio
Zandpol…

… met alle geneugten van een Bed & Breakfast, maar dan wel in uw éigen studio. Onze AirBnB/studio biedt ruimte aan twee personen, maar een kinderbedje erbij (of een tentje in de tuin) is zo geregeld.

Waar is de lol
op en rond
Kleintje Zandpol?

 

Een minicamping met maximaal vertier, daar doen we elke dag weer ons best voor bij Kleintje Zandpol. Met uiteraard ruim aandacht voor de kids, want zijn díe happy dan zijn de ouders dat ook! Toch?

Volg ons op
Social Media